Εργασίες αφαίρεσης της μεταλλικής κατασκευής στην οροφή του αεροδρομίου των Σκοπίων, στην οποία αυτό αναγράφεται η προηγούμενη ονομασία του, «Μέγας Αλέξανδρος», βρίσκονται σε εξέλιξ από το πρωί.
Το αεροδρόμιο θα ονομάζεται πλέον «Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων», από «Αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος», όνομα που είχε λάβει τον Δεκέμβριο του 2016, με απόφαση της τότε κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι.
Σημειώνεται ότι πέραν του αεροδρομίου, το υπουργικό συμβούλιο της ΠΓΔΜ αποφάσισε τη μετονομασία και της εθνικής οδού της ΠΓΔΜ που οδηγεί στα σύνορα με την Ελλάδα, από αυτοκινητόδρομο «Αλέξανδρος ο Μακεδόνας» σε αυτοκινητόδρομο «Φιλία», ενώ τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησε η απομάκρυνση των πινακίδων με την προηγούμενη ονομασία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom