Thumbnail
Μεγάλη επιχείρηση της βρετανικής αστυνομίας που σχετίζεται με τη βομβιστική επίθεση της Παρασκευής στο μετρό του Λονδίνου βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σάρεϊ, στη νότια Αγγλία.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι εκκένωσε και ερευνά μια κατοικία στο Σάνμπερι του Σάρεϊ, κοντά στο Λονδίνο. Τα γειτονικά σπίτια έχουν επίσης εκκενωθεί, για προληπτικούς λόγους.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί, σε ακτίνα 100 μέτρων, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιχείρηση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, στην οποία μετέχουν και αστυνομικοί από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Την ίδια ώρα, η υπουργός Εσωτερικών Άμπερ Ραντ, δήλωσε ότι η σύλληψη ενός 18χρονου για την υπόθεση αυτή, νωρίτερα σήμερα στο Ντόβερ, είναι "πολύ σημαντική", όπως μετέδωσε το πρακτορείο Press Association.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

molivia
Γονική άδεια χωρίς «κόφτες»: Παρέμβαση εκπαιδευτικών για πλήρη εφαρμογή της νομοθεσίας
Ο ΣΕΠΕ Σητείας καταγγέλλει περιοριστικές ερμηνείες και ζητά ενιαίες οδηγίες για άδειες άνευ αποδοχών χωρίς χρονικά εμπόδια
Γονική άδεια χωρίς «κόφτες»: Παρέμβαση εκπαιδευτικών για πλήρη εφαρμογή της νομοθεσίας