Thumbnail
Την πιθανότητα να διαφεύγει άλλος ένας τζιχαντιστής, που ενεπλάκη στην τρομοκρατική επίθεση στη Λας Ράμπλας εξετάζουν οι ισπανικές αρχές

Μεταξύ των επιθέσεων στη Βαρκελώνη και στην Καμπρίλς η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι σκότωσε τον οδηγό ενός αυτοκινήτου που δεν σταμάτησε σε μπλόκο στη λεωφόρο Diagonal της πρωτεύουσας της Καταλονίας, αλλά έπεσε πάνω σ’ ένα αστυνομικό. Το αυτοκίνητο αυτό βρέθηκε αργότερα στο Sant Just Desvern στα περίχωρα της πόλης. Αρχικά η αστυνομία είχε πει ότι το συμβάν δεν συνδέεται με την τρομοκρατική επίθεση, όμως τώρα εκφράζονται αμφιβολίες.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Καταλονίας, Χοακίμ Φορν, είπε το πρωί ότι ο άνδρας αυτός, που ταυτοποιήθηκε ως ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, δεν πέθανε από πυρά, αλλά από τραύματα που είχαν προκληθεί με μαχαίρι κι ότι δεν ήταν αυτός πίσω από το τιμόνι.

Οι αρχές προσπαθούν τώρα να ανακαλύψουν ποιος ήταν αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο, αναφέρει η εφημερίδα La Vanguardia.

Εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται ίσως για τζιχαντιστή που ενεπλάκη στο μακελειό στη Λας Ράμπλας, άρπαξε με την απειλή μαχαιριού το αυτοκίνητο, για να διαφύγει, και μαχαίρωσε τον ιδιοκτήτη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπατιστα
Άννα Κ. Μπατιστάτου (Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) στο alfavita.gr: Ποιο Πανεπιστήμιο να διαλέξω για τις σπουδές μου και γιατί;
Η Πρύτανης Καθηγήτρια κα Άννα Κ. Μπατιστάτου απευθύνεται σε μαθητές, μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς, παρουσιάζοντας το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Άννα Κ. Μπατιστάτου (Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) στο alfavita.gr: Ποιο Πανεπιστήμιο να διαλέξω για τις σπουδές μου και γιατί;