Κάμερες και δημοσιογράφοι έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου επικρατεί... συναγερμός τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση πως από το βράδυ της Τετάρτης (03.05.2017) η Βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε να συγκεντρωθούν στη βασιλική κατοικία οι εργαζόμενοί της από όλη τη χώρα!
Η φημολογία δεν άργησε να έρθει και κάποιοι ήδη εικάζουν πως η έκτακτη συνάντηση της Βασίλισσας με όλο το πρόσωπικό έχει να κάνει με ένα δυσάρεστο γεγονός... Και ποιο μπορεί να είναι αυτό; Οι φήμες μιλούν ακόμη και για θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος είναι 96 ετών.
Ο βασιλικός ανταποκριτής Robert Jobson της Evening Standard, πάντως, δεν θεωρεί πως η έκτακτη αυτή συνάντηση, αν και ασυνήθιστη, έχει να κάνει με ένα τέτοιο γεγονός. Το ίδιο θεωρεί και ο Chris Ship, συντάκτης του ITV.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom