Thumbnail
E-mail σε εφημερίδα

Σε κύκλους νεοναζί στρέφονται πλέον και επίσημα οι έρευνες της γερμανικής αστυνομίας για τη βόμβα που τοποθετήθηκε στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ, την ευθύνη για την επίθεση αναλαμβάνει νεοναζιστική οργάνωση που εξυμνεί τον Χίτλερ, σύμφωνα με email που στάλθηκε σε εφημερίδα. 

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, ηλεκτρονικό μήνυμα εστάλη στην εφημερίδα "Taggespiegel", το οποίο δεν φέρει κάποια υπογραφή και στο οποίο αναφέρεται πως η επίθεση στο λεωφορείο ήταν "η τελευταία προειδοποίηση".

Στο μήνυμα γίνεται επίθεση κατά της "πολυπολιτισμικότητας", την οποία αποδέχεται η Γερμανία, ενώ αναφέρει την ύπαρξη "Ομάδας της Κολωνίας" που είναι έτοιμη για να χύσει "πολύχρωμο αίμα".

Όπως αναφέρει η Deutsche Welle, οι Γερμανοί ομοσπονδιακοί εισαγγελείς εξετάζουν το e-mail, προκειμένου να εξακριβώσουν την αυθεντικότητά του.

Η εξέλιξη αυτή περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, καθώς έχουν εντοπιστεί τρεις επιστολές που αναφέρουν ότι την ευθύνη αναλαμβάνει το "Ισλαμικό Κράτος".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθηματικά
Ο μαθηματικός γρίφος που δίχασε το διαδίκτυο: Δύο λύσεις, ένα ερώτημα
Οι γρίφοι και τα τεστ λογικής έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή στο διαδίκτυο, προσφέροντας έναν ευχάριστο τρόπο εξάσκησης του μυαλού.
Ο μαθηματικός γρίφος που δίχασε το διαδίκτυο: Δύο λύσεις, ένα ερώτημα
πασχα
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή του Πάσχα – Τα ονόματα και το βαθύτερο νόημα της Λαμπρής
Με αφορμή τη μεγάλη αυτή ημέρα, γιορτάζουν και πολλά γνωστά και αγαπημένα ονόματα
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή του Πάσχα – Τα ονόματα και το βαθύτερο νόημα της Λαμπρής
ΚΑΙΡΟΣ
Καιρός Πάσχα: Ανάμεσα σε λιακάδα και… λίγες βροχές το γιορτινό τραπέζι – Τι ισχύει για Αττική και Θεσσαλονίκη
Το Πάσχα δεν είναι μόνο ο καιρός. Είναι οι άνθρωποι, τα τραπέζια που στήνονται, τα σπίτια που ανοίγουν, οι αυλές που γεμίζουν φωνές.
Καιρός Πάσχα: Ανάμεσα σε λιακάδα και… λίγες βροχές το γιορτινό τραπέζι – Τι ισχύει για Αττική και Θεσσαλονίκη