Thumbnail
Ο ισχυρός άνδρας της Ιταλίας, ο επί τρεις φορές πρωθυπουργός και ζάμπλουτος μεγιστάνας των μίντια, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έγινε viral στην Ιταλία, όταν μία φωτογραφία του κυκλοφόρησε δημιουργώντας φρενίτιδα στη γείτονα χώρα.

Η φωτογραφία του 80χρονου πλέον Σίλβιο αποτέλεσε το νέο της Ιταλίας καθώς απεικόνιζε τον ισχυρό άνδρα να μελετά το μενού και να σκέφτεται τι θα παραγγείλει από κατάστημα των Mc Donald’s.

Την επίμαχη φωτογραφία τράβηξε ο Andrea Zucchiatti και την μοιράστηκε στη σελίδα του Facebook, Calciatori Brutti, που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Η φωτογραφία φυσικά έγινε ανάρπαστη και μέσα σε μόλις 24 ώρες έχει αποσπάσει κάτι παραπάνω από 2.500 shares και 45.000 likes και 1.600 σχόλια.

Ένα από αυτά δε, ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας φυσικά δε στήθηκε στο γκισέ, αλλά είχε ειδική μεταχείριση, με έναν σερβιτόρο να παίρνει την παραγγελία του. Το τι έφαγε τελικά ο Μπερλουσκόνι όμως, κανείς δεν ξέρει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλήνιες εξετασεις
Πανελλήνιες: Το παράδοξο του μηχανογραφικού και τα πεδία που δεν βγάζουν νόημα
Μηχανογραφικό χωρίς πυξίδα ή όταν τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και οι σχολές δεν «κουμπώνουν»
Πανελλήνιες: Το παράδοξο του μηχανογραφικού και τα πεδία που δεν βγάζουν νόημα
Ζαχαράκη
Καταγγελίες για αδιαφανείς διαθέσεις εκπαιδευτικών: Τις γνωρίζει το υπουργείο;
Στη Βουλή οι καταγγελίες για αδιαφάνεια στις διαθέσεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
Καταγγελίες για αδιαφανείς διαθέσεις εκπαιδευτικών: Τις γνωρίζει το υπουργείο;