Αναδρομικά για 700.000 συνταξιούχους: Πώς το νέο πληροφοριακό σύστημα του ΕΦΚΑ ξεκλειδώνει ποσά έως 12.000 ευρώ

Κόσμος 0

Και αποζημίωση για την "απόλυσή" της έλαβε η σύζυγος του Φιγιόν - Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νέο δημοσίευμα από την Le Canard Εnchaine

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με την αργομισθία της συζύγου του υποψηφίου της Δεξιάς για τις Γαλλικές Προεδρικές εκλογές, Φρανσουά Φιγιόν.

Η εφημερίδα Le Canard Εnchaine ισχυρίζεται σε νέο δημοσίευμά της τώρα ότι η Πενέλοπε Φιγιόν έλαβε 45.000 ευρώ ως αποζημίωση απόλυσης από τη θέση της! 

Το 2002, λοιπόν η Πενελόπ Φιγιόν έλαβε το ποσό των «16.000 ευρώ ως αποζημίωση, ήτοι το ισοδύναμο μισθολογικών απολαβών 5 μηνών» στο πλαίσιο μιας σύμβασης εργασίας διάρκειας 5 ετών με τον σύζυγό της, παρά το γεγονός ότι προσλήφθηκε ξανά από τον διάδοχό του στην Εθνοσυνέλευση, Μαρκ Ζουλόντ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας.

«Ο νόμος δεν προβλέπει ένα τέτοιο ύψος αποζημίωσης απόλυσης για ένα κοινοβουλευτικό συνεργάτη» τονίζεται.

Σύμφωνα με την Canard Εnchaine, η Φιγιόν έλαβε επίσης, το Νοέμβριο του 2013, το ποσό των «29.000 ευρώ ως πριμοδότηση» αφού εργάστηκε εκ νέου για τον σύζυγό της, που είχε επανεκλεγεί βουλευτής, για ένα διάστημα 1,5 έτους.

Η γαλλική δικαιοσύνη έχει ξεκινήσει έρευνα για την εργασία που έκανε ή που δεν έκανε για 15 χρόνια η Πενελόπ Φιγιόν, μια υπόθεση που έχει στοιχίσει πολλά στον σύζυγό της, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Άνοιξης.

Παρά τις πολιτικές πιέσεις και τη δημοσκοπική του πτώση, ο Φρανσουά Φιγιόν έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την κούρσα για την γαλλική προεδρία.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος