Νεαρός Ισπανός συνελήφθη καθώς προσποιήθηκε ότι έπεσε θύμα απαγωγής με στόχο να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα του για να πληρώσει χρέος του, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Αδιαφορώντας για τις προειδοποιήσεις των υποτιθέμενων απαγωγέων του γιου της που της υποδείκνυαν να μην απευθυνθεί στις αρχές, η γυναίκα κατήγγειλε την Πέμπτη στους αστυνομικούς του Πάρλα, ενός προαστίου της Μαδρίτης, ότι έλαβε γραπτά μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο στα οποία άγνωστοι απαιτούσαν από εκείνη το ποσό των 600 ευρώ. Επιπλέον, της έδιναν οδηγίες να αφήσει τα χρήματα σε συγκεκριμένη περιοχή, εάν ήθελε «να ξαναδεί τον γιο της ζωντανό».
Ο 21χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην ίδια περιοχή κι υποστήριξε στις αρχές ότι τον άφησαν ελεύθερο οι «απαγωγείς» του. «Ενώπιον των αρχών, ο νεαρός άνδρας άρχισε να δίνει ασαφείς και αντιφατικές πληροφορίες, προτού τελικά ομολογήσει ότι ο ίδιος τα οργάνωσε όλα για να αποπληρώσει ένα χρέος του» επισημαίνεται στο δελτίο τύπου. Ο νεαρός συνελήφθη.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ