Οι δύο άτυχοι δασοπυροσβέστες επέβαιναν σε βυτιοφόρο που ανατράπηκε χθες Δευτέρα και έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 20 μέτρων.
Δύο νεκρούς μετράει η τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Κύπρο με το μεγάλο μέτωπο της πυρκαγιάς. Η πυρκαγιά μαίνεται για τρίτη ημέρα στην περιοχή της Σολέας στην Κύπρο
Ο ένας νεκρός είναι ο 49χρονος Ανδρέας Σοφοκλέους, πατέρας πέντε παιδιών, και ο δεύτερος είναι ο 44χρονος Μάριος Αριστοτέλους. Στο όχημα επέβαινε και τρίτος δασοπυροσβέστης, ο οποίος, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, νοσηλεύεται τραυματισμένος.
Η φωτιά συνεχίζει το καταστροφικό έργο της και σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων απειλεί την περιοχή της Ασίνου.
Παρά ταύτα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ίωνας Νικολάου αποσαφήνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.
Το κρίσιμο μέτωπο, όπως είπε ο κ. Ιωάννου, έχει μήκος περίπου 4 χιλιόμετρα και βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή στη Σολέα, με συνέπεια οι επίγειες δυνάμεις να δυσκολεύονται να προσεγγίσουν τις φλόγες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ