Οι δύο άτυχοι δασοπυροσβέστες επέβαιναν σε βυτιοφόρο που ανατράπηκε χθες Δευτέρα και έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 20 μέτρων.
Δύο νεκρούς μετράει η τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Κύπρο με το μεγάλο μέτωπο της πυρκαγιάς. Η πυρκαγιά μαίνεται για τρίτη ημέρα στην περιοχή της Σολέας στην Κύπρο
Ο ένας νεκρός είναι ο 49χρονος Ανδρέας Σοφοκλέους, πατέρας πέντε παιδιών, και ο δεύτερος είναι ο 44χρονος Μάριος Αριστοτέλους. Στο όχημα επέβαινε και τρίτος δασοπυροσβέστης, ο οποίος, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, νοσηλεύεται τραυματισμένος.
Η φωτιά συνεχίζει το καταστροφικό έργο της και σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων απειλεί την περιοχή της Ασίνου.
Παρά ταύτα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ίωνας Νικολάου αποσαφήνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.
Το κρίσιμο μέτωπο, όπως είπε ο κ. Ιωάννου, έχει μήκος περίπου 4 χιλιόμετρα και βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή στη Σολέα, με συνέπεια οι επίγειες δυνάμεις να δυσκολεύονται να προσεγγίσουν τις φλόγες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom