Επίδομα γέννησης έως 3.000 ευρώ από τους Δήμους – Ποιοι το δικαιούνται

Κόσμος 0

Νεκρό δελφίνι επειδή οι λουόμενοι θέλησαν να βγάλουν... selfies

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σπάνιου είδους

Η απερισκεψία πολλών ανθρώπων φτάνει συχνά στα όρια της λογικής και στις αρχές της παράνοιας.

Μόνο έτσι μπορεί να περιγράψει κάποιος την αποτρόπαιη πράξη στην οποία προχώρησαν εκατοντάδες λουόμενοι σε παραλία της Αργεντινής, όταν έσυραν έξω από τη θάλασσα δύο μωρά δελφίνια για να... βγάλουν selfies.

Κι όμως το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα στο θέρετρο Σάντα Τερεζίτα, στην πρωτεύουσα της χώρας, Μπουένος Άιρες. 

Θύματα δύο σπάνια "Φραντσισκανά" δελφίνια, είδος ιδιαίτερα σπάνιο, το οποίο ζεί μόνο στην Νότια Αμερική, είναι αρκετά μικρόσωμο, ενώ ο πληθυσμός του εκτιμάται σε μόλις 30.000 άτομα!

Χρήστης των social media ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες δεκάδες λουόμενοι φαίνονται να συνωστίζονται γύρω από τα δύο θυλαστικά κάτω από τον ήλιο σε υψηλές θερμοκρασίες. 

Αποτέλεσμα: το ένα από τα δύο νεαρά δελφίνια να πεθάνει από θερμοπληξία. Για το δεύτερο ο χρήστης δεν γνώριζε κάτι παραπάνω.

Μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος, το "Αργεντίνικο Ίδρυμα "Άγριας Ζωής" εξέδωσε προειδοποίηση για τον κίνδυνο που διατρέχουν τα δελφίνια του συγκεκριμένου είδους.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος