Thumbnail
Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Χρήστος Τέγος

 

Ο Χρήστος Τέγος γεννήθηκε το 1953 στην Καρδίτσα. Ήταν μαθηματικός και εργαζόταν ως καθηγητής μέσης εκπαίδευσης. Διορίστηκε καθηγητής στη Βοιωτία το 1986,  και υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου και για 2 χρόνια πρόεδρος της ΕΛΜΕ Βοιωτίας.
Το 1994 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος του δήμου Καρδίτσας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και πρόεδρος στην ΕΛΜΕ Καρδίτσας. Ο  Χρήστος Τέγος εκλέχτηκε δήμαρχος Καρδίτσας για 2 θητείες, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν δημοτικός σύμβουλος.
 
Ο σ. Χρήστος Τέγος οργανώθηκε στην παράνομη οργάνωση της ΚΝΕ λίγο πριν πέσει η δικτατορία. Στη συνέχεια εκλέχτηκε μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Καρδίτσας της ΚΝΕ. Ήταν μέλος του ΚΚΕ από την Άνοιξη του 1975.
 
Η πολιτική κηδεία του συντρόφου Χρήστου Τέγου θα γίνει σήμερα Τετάρτη 29 Μάη στις 12:00, στη δημοτική πινακοθήκη Καρδίτσας και η ταφή στο Κοιμητήριο Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ.jpg
Θρήνος: "Έφυγε" από τη ζωή η εκπαιδευτικός Ιωάννα Κωστάκη σε ηλικία μόλος 43 ετών
Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της εκπαιδευτικού Ιωάννας Κωστάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών. 
Θρήνος: "Έφυγε" από τη ζωή η εκπαιδευτικός Ιωάννα Κωστάκη σε ηλικία μόλος 43 ετών
κοτο
Φτερούγες κοτόπουλου: Συνταγή στο air fryer με μέλι και σουσάμι
Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για ορεκτικό ή για ένα ελαφρύ γεύμα. Για πιο πικάντικη γεύση, προσθέστε λίγο τριμμένο κόκκινο πιπέρι στη σάλτσα
Φτερούγες κοτόπουλου: Συνταγή στο air fryer με μέλι και σουσάμι