Thumbnail

 

Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη των εκπροσώπων ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη. Οι λύσεις που εξετάζονται για το επίδομα θέρμανσης
 
Επίδομα πετρελαίου μόνο σε όσους το καταναλώνουν για τη θέρμανσή τους μελετά να χορηγήσει η κυβέρνηση, όπως προέκυψε από τη σύσκεψη των εκπροσώπων ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη.
Όπως μετέδωσε το Mega, τα κριτήρια θα είναι εισοδηματικά και οικογενειακά, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό από πού θα προκύψει το σχετικό κονδύλι.
Ωστόσο, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις αναφορικά με για την εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης με το κίνησης καθώς και για τον τρόπο ενίσχυσης μεγάλων κατηγοριών φορολογούμενων λόγω των επιπτώσεων του μέτρου αυτού.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα μεταξύ του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Μαυραγάνη και των εκπροσώπων των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση εξετάστηκαν τα εναλλακτικά σενάρια χωρίς να ληφθούν οριστικές αποφάσεις.
Σημειώνεται ότι εξετάζεται η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης να γίνει στο 100% του ειδικού φόρου που επιβάλλεται στο πετρέλαιο κίνησης κάτι που θα οδηγήσει σε τιμή 1,6 ευρώ το λίτρο ( με βάση τα σημερινά δεδομένα) για το πετρέλαιο θέρμανσης, καθώς και να υπάρξει σύστημα επιστροφής φόρου και όχι επίδομα θέρμανσης για την στήριξη των οικονομικά ευαίσθητων κατηγοριών του πληθυσμού.
 
Πηγή: news247.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

apple-books_foto_education.jpg
Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας: Στο ΦΕΚ ο νέος Κανονισμός Λειτουργίας
Εγγραφές έως 30 Ιουνίου, συμμετοχή σε διεθνή προγράμματα, ενίσχυση υποστήριξης εκπαιδευομένων και λειτουργία ΣΔΕ σε σωφρονιστικά καταστήματα – Όλες...
Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας: Στο ΦΕΚ ο νέος Κανονισμός Λειτουργίας
zesti (2)
Ο καιρός το τριήμερο και η πρόβλεψη του μετεωρολόγου Νίκου Καντέρε για τον Σεπτέμβριο
Καιρός: Τα τελευταία 40άρια του Αυγούστου – Ποιες περιοχές θα «καούν» και πότε έρχεται η δροσιά
Ο καιρός το τριήμερο και η πρόβλεψη του μετεωρολόγου Νίκου Καντέρε για τον Σεπτέμβριο