Thumbnail
Βρέθηκαν τρείς γυναίκες που είχαν απαχθεί προ δεκαετίας

 

Τρεις γυναίκες, οι οποίες αναζητούνταν εδώ και χρόνια με τις υποψίες ότι έχουν πέσει θύματα απαγωγής, βρέθηκαν τη Δευτέρα ζωντανές σε ένα σπίτι στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ σε μικρή απόσταση από το σημείο στο οποίο εθεάθησαν τελευταία φορά. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι τρεις άνδρες.
 
Η αστυνομία του Κλίβελαντ ανακοίνωσε ότι η Αμάντα Μπέρι που εξαφανίστηκε τον Απρίλιο του 2003 και η Τζίνα Ντεζεζούς που είχε εξαφανιστεί το 2004, όταν ήταν ακόμα στην εφηβεία τους βρέθηκαν σώες και έδωσαν πληροφορίες για τους απαγωγείς τους.
 
Η Ντεζεζούς ήταν 14 και η Μπέρι 16 ετών όταν απήχθησαν καθώς διένυαν την απόσταση από τις κατοικίες τους στο σχολείο όπου φοιτούσαν, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN. 
 
Η τρίτη γυναίκα, η Μισέλ Νάιτ, είχε εξαφανιστεί το 2000 όταν ήταν μόλις 20 ετών. 
 
Οι γυναίκες διακομίστηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου τους χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αν και σύμφωνα με την αστυνομία η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή. 
 
Για την απαγωγή τους συνελήφθησαν χθες τρία αδέλφια στο Οχάιο.
 
Οι ύποπτοι, ηλικίας 50, 52 και 54 ετών συνελήφθησαν ύστερα από πληροφορίες που έδωσαν οι τρεις γυναίκες στην αστυνομία, σύμφωνα με τον υπαρχηγό της αστυνομίας του Κλίβελαντ Εντ Τόμπα, ο οποίος τόνισε ότι οι τρεις γυναίκες κρατούνταν πιθανότατα στο σπίτι αυτό, από τότε που εξαφανίστηκαν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

daskalos
Πότε είναι η επόμενη μισθοδοσία μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Η μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πραγματοποιείται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) σε σταθερή ημερομηνία και συγκεκριμένα κάθε 10 του...
Πότε είναι η επόμενη μισθοδοσία μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Μαντέψτε ποιοι φταίνε για τις χαμηλές επιδόσεις των μαθητών: Η "κατασκευή" του κατηγορητηρίου και το «κυνήγι των μαγισσών»
Εισήγηση: Eγγραφή μαθητών στην Α' τάξη Δημοτικού μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των έξι ετών
Μαντέψτε ποιοι φταίνε για τις χαμηλές επιδόσεις των μαθητών: Η "κατασκευή" του κατηγορητηρίου και το «κυνήγι των μαγισσών»