Thumbnail
Να θέσει τέλος στη ζωή του προσπάθησε ένας μαθητής λυκείου σε ιδιωτικό σχολείο του Σινσινάτι στις ΗΠΑ.

 

Να θέσει τέλος στη ζωή του προσπάθησε ένας μαθητής λυκείου σε ιδιωτικό σχολείο του Σινσινάτι στις ΗΠΑ.

Όπως γνωστοποίησε η αστυνομία και η διεύθυνση του σχολείου, το περιστατικό έγινε μέσα στη τάξη μπροστά στους συμμαθητές του ανήλικου, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λυκείου Λασάλ, Γκρεγκ Τάνκερσαλ "πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό", ενώ πρόσθεσε πως "δεν υπήρξε απειλή" σημειώνοντας όμως ότι το σχολείο εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους.

Η αρχιεπισκοπή του Σινσινάτι, στην οποία υπάγεται το καθολικό σχολείο, έθεσε σε λειτουργία ένα κέντρο ψυχολογικής στήριξης για τους υπόλοιπους μαθητές.

Αυγή

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα