Thumbnail
Δεν πλήρωσε τα ποτά καθώς δεν πήρε απόδειξη και τον γρονθοκόπησα

 

Βρέθηκαν οι δύο που χτύπησαν τον φοιτητή στην Κομοτηνή
Δεν πλήρωσε τα ποτά καθώς δεν πήρε απόδειξη και τον γρονθοκόπησα
 
Βυθούλκας Διονύσης 
 
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ξυλοδαρμού φοιτητή στην Κομοτηνή που έγινε το Σάββατο από δύο άτομα όπως είχε ο ίδιος ο παθών καταγγείλει επειδή δεν πλήρωσε τα ποτά του καθώς δεν του είχαν δώσει απόδειξη. Ο 20χρονος φοιτητής τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομεία της Κομοτηνής και της Αθήνας όπου σήμερα υποβλήθηκε σε επέμβαση.
 
Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής μετά την καταγγελία του φοιτητή. Έπειτα από έρευνες σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον ενός 30χρονου και ενός 22χρονου, ο ένας εκ των οποίων είναι ο σερβιτόρος του καταστήματος, οι οποίοι εξακριβώθηκε ότι ήταν οι δράστες.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία, λίγο πριν από το συμβάν είχε αποχωρήσει μαζί με φίλους του από κατάστημα της πόλης, κάνοντας χρήση του δικαιώματος τους να μην καταβάλουν το αντίτιμο των ποτών που κατανάλωσαν καθώς οι υπεύθυνοι δεν τους παρέδωσαν τη σχετική απόδειξη πληρωμής. Όπως προέκυψε, μετά το περιστατικό στο κατάστημα, οι δράστες αναζήτησαν μαζί και εντόπισαν τον φοιτητή, ενώ ο 30χρονος τον χτύπησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.
 
Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τους φίλους του θύματος, ενώ ο 22χρονος κατά την εξέταση του στο Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής αποδέχτηκε την πράξη του. Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, ενώ η κατηγορία για τον 22χρονο αφορά την ηθική αυτουργία στην πράξη αυτή. 

ΤΟ ΒΗΜΑ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αυτοκινητο
Πότε πρέπει να σταματάμε την οδήγηση; Μελέτη δείχνει την κρίσιμη ηλικία
Η γνωστική φθορά και τα προβλήματα υγείας αυξάνουν τον κίνδυνο μετά τα 70 – Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία για τους ηλικιωμένους οδηγούς
Πότε πρέπει να σταματάμε την οδήγηση; Μελέτη δείχνει την κρίσιμη ηλικία
Τεστ σάλιου βρίσκει την αιτία της παχυσαρκίας σε κάθε άτομο
Το πρωτεϊνούχο σνακ που μειώνει την πείνα και βοηθά στον έλεγχο του βάρους μετά τα 40
Ένας απλός συνδυασμός φρούτου και βουτύρου ξηρών καρπών μπορεί να στηρίξει τον κορεσμό, τη μυϊκή μάζα και τον μεταβολισμό στη μέση ηλικία
Το πρωτεϊνούχο σνακ που μειώνει την πείνα και βοηθά στον έλεγχο του βάρους μετά τα 40
ξηροί καρποί
Ποιος ξηρός καρπός ωφελεί την καρδιά και την ανδρική γονιμότητα;
Τραγανά, θρεπτικά και με ήπια γλυκιά γεύση, τα φουντούκια συνδέονται με καλύτερη καρδιαγγειακή υγεία και βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος
Ποιος ξηρός καρπός ωφελεί την καρδιά και την ανδρική γονιμότητα;