Thumbnail
Ο καιρός σήμερα Παρασκευή

 

 
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τα φαινόμενα να είναι εντονότερα στα δυτικά, περιμένουμε σήμερα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και από το απόγευμα και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου με χαμηλό υψόμετρο. 
 
Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνάει τους 11 βαθμούς, από 8 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 16 στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. 
 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και στο Ιόνιο δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς.
 
Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις με τοπικές βροχές, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. 
 
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι στρεφόμενοι το βράδυ σε βορειοδυτικούς ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.
 
meteo.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αναθυμιάσεις - Καπνοί
Αναστάτωση στη Δραπετσώνα: Αναθυμιάσεις θέτουν σε κίνδυνο μαθητές και κατοίκους
Συναγερμός στη Δραπετσώνα: Διαρροή λαδιού στα καζάνια πετρελαϊκής θέτει σε κίνδυνο μαθητές και κατοίκους
Αναστάτωση στη Δραπετσώνα: Αναθυμιάσεις θέτουν σε κίνδυνο μαθητές και κατοίκους
Σοφία Ζαχαράκη
«Σπάμε τη σιωπή»: Το μήνυμα της Σοφίας Ζαχαράκη για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας
Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού
«Σπάμε τη σιωπή»: Το μήνυμα της Σοφίας Ζαχαράκη για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας