Απεργία 21ης Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κοινωνία 0

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές

Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά και τοπικά θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους στα πελάγη, περιμένουμε σήμερα. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 14 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 6 έως 16 στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 16 στα νησιά του Αιγαίου. Στις βόρειες περιοχές της Κρήτης η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 19 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις, σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν και στο Ιόνιο.

Βροχές με πιθανότητα καταιγίδας περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό. 

Βροχές περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό, στρεφόμενοι κατά τη διάρκεια της ημέρας σε βόρειους με την ίδια ένταση.

meteo.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Κλειστά σχολεία για έως και έξι ημέρες πριν την 28η Οκτωβρίου

Παιδικός καρκίνος: Ο κανόνας «των τριών» που μπορεί να σώσει ζωές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία