Thumbnail
Πενήντα ένσημα και όχι πλέον 100 θα πρέπει να έχουν ετησίως οι ασφαλισμένοι για να διαθέτουν πλήρη ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη.

 

Πενήντα ένσημα και όχι πλέον 100 θα πρέπει να έχουν ετησίως οι ασφαλισμένοι για να διαθέτουν πλήρη ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη.
 
Πενήντα ένσημα και όχι πλέον 100 θα πρέπει να έχουν ετησίως οι ασφαλισμένοι για να διαθέτουν πλήρη ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υποδιοικητής του ΙΚΑ Διονύσης Πατσούρης.
 
Σημειώνεται ότι οι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ έχουν πλέον τη δυνατότητα να δουν και να εκτυπώσουν τα ένσημά τους, μέσω του Ίντερνετ.
 
Η υπηρεσία παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας www.ermis.gov.gr, την οποία μπορούν να επισκεφτούν οι ασφαλισμένοι και να εκτυπώσουν on-line απόσπασμα του ατομικού τους λογαριασμού στο ΙΚΑ από το 2002 μέχρι σήμερα.
 
Για να χρησιμοποιήσετε την Ηλεκτρονική Υπηρεσία, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στο site, δίνοντας όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.
 
ΣΚΑΙ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σουδα
Σούδα: Ένταση και προσαγωγές για το Crown Iris - «Είμαστε οι δάσκαλοι των παιδιών σας»
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επέβαλαν την τάξη, ενώ δύο διαδηλώτριες προσήχθησαν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης υπέρ της Παλαιστίνης.
Σούδα: Ένταση και προσαγωγές για το Crown Iris - «Είμαστε οι δάσκαλοι των παιδιών σας»
σημαία της ΔΟΕ
ΔΟΕ: «Να μονιμοποιηθούν άμεσα οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί – Η Διοίκηση παρανομεί»
Η Διδασκαλική Ομοσπονδία ζητά την άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του Εφετείου – Προαναγγέλλει νομικές κινήσεις και παράσταση διαμαρτυρίας
ΔΟΕ: «Να μονιμοποιηθούν άμεσα οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί – Η Διοίκηση παρανομεί»