Thumbnail
Μετά το σαλάμι, τα φιλέτα και το κεμπάπ, ένα ακόμη προϊόν με dna αλόγου εντόπισε ο ΕΦΕΤ που συνεχίζει τους ελέγχους.   Πρόκειται για το προϊόν «ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ» με την εμπορική επωνυμία «Παραδοσιακά Αλλαντικά ΑΝΑΝΙΑΔΗ», το οποίο πάντως δεν είχε ακόμη διακινηθεί.

Μετά το σαλάμι, τα φιλέτα και το κεμπάπ, ένα ακόμη προϊόν με dna αλόγου εντόπισε ο ΕΦΕΤ που συνεχίζει τους ελέγχους.   Πρόκειται για το προϊόν «ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ» με την εμπορική επωνυμία «Παραδοσιακά Αλλαντικά ΑΝΑΝΙΑΔΗ», το οποίο πάντως δεν είχε ακόμη διακινηθεί.

Το συγκεκριμένο προϊόν  παρασκευάζεται και συσκευάζεται από την επιχείρηση «ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΒΕΕ» με έδρα Αιγάλεω Αττικής, για λογαριασμό της επιχείρησης «ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ» με έδρα την Καβάλα.   Ο ΕΦΕΤ προχώρησε στη δέσμευση ολόκληρης της ποσότητας που βρισκόταν στις αποθήκες της εταιρίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λαμπακια
7 λάθη με τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που αυξάνουν τον κίνδυνο φωτιάς στο σπίτι
7 συνηθισμένα λάθη με χριστουγεννιάτικα φωτάκια που μπορεί να προκαλέσουν φωτιά – πώς να στολίσετε με απόλυτη ασφάλεια
7 λάθη με τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που αυξάνουν τον κίνδυνο φωτιάς στο σπίτι