Thumbnail
Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις αστυνομικές επιχειρήσεις, ώστε να τερματιστούν οι καταλήψεις σε όλα τα κτίρια της Αθήνας. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει δώσει εντολή στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια να εφαρμόσει το δόγμα «νόμος και τάξη».

 

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις αστυνομικές επιχειρήσεις, ώστε να τερματιστούν οι καταλήψεις σε όλα τα κτίρια της Αθήνας. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει δώσει εντολή στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια να εφαρμόσει το δόγμα «νόμος και τάξη».
 
Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, οι αστυνομικές επιχειρήσεις κατά των καταλήψεων κάνουν τους πολίτες να ξεχνάνε πως η κυβέρνηση έχει καταπατήσει όλους τους νόμους και συνεχίζει να ψηφίζει αντισυνταγματικούς νόμους, αλλά, κυρίως, το γεγονός πως η μόνη πραγματική κατάληψη είναι η κατάληψη της χώρας από την πολιτική και οικονομική ελίτ που ξέσκισε την Ελλάδα, την οδήγησε στην χρεοκοπία και συνεχίζει να την ξεσκίζει.
 
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι πολύ ευχαριστημένος από το επικοινωνιακό τρικ των αστυνομικών επιχειρήσεων κατά των καταλήψεων αλλά ανησυχεί γιατί οι καταλήψεις κάποτε θα τελειώσουν και υπάρχει ο κίνδυνος να αντιληφθούν οι πολίτες πως η μόνη κατάληψη που συνεχίζεται είναι αυτή που έχει κάνει ο ίδιος και οι κατσαπλιάδες του στις ζωές τους.
 
Με εντολή του Αντώνη Σαμαρά, οι αστυνομικές επιχειρήσεις κατά των καταλήψεων θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού και μετά θα ξεκινήσει μια νέα αστυνομική επιχείρηση, η επιχείρηση «Παραλία».
 
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ θα εφορμήσουν στις παραλίες που κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ οι αναρχικοί και οι αριστεριστές, θα μπουκάρουν στις σκηνές τους και θα ψάχνουν για άδεια μπουκάλια μπύρας, σφεντόνες και τίποτα μπάφους.
 
Οι αναρχοάπλυτοι θα συλλαμβάνονται και θα μεταφέρονται με τα μαγιό ή ξεβράκωτοι –γιατί οι περισσότεροι κάνουν μπάνιο γυμνοί και τρομάζουν τους τουρίστες με τις μαλαπέρδες τους- στα αστυνομικά τμήματα των νησιών, όπου θα κουρεύονται γουλί και μετά θα περιφέρονται αλυσοδεμένοι στα καντούνια του νησιού, ώστε να διαπομπευτούν και να συμμορφωθούν οι ίδιοι αλλά και να τρομοκρατηθούν οι πολίτες.
 
Οι καλοκαιρινές αστυνομικές επιχειρήσεις κατά των καταλήψεων αναρχικών στις παραλίες θα ξεκινήσουν από τη Σαμοθράκη και τη Νίσυρο και θα συνεχιστούν στις παραλίες της Γαύδου και της Νότιας Κρήτης.
 
Από τον  Πιτσιρίκο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές
Σε οριακό σημείο τα σχολεία της Εύβοιας: Χωρίς δασκάλους, ειδικότητες και παράλληλες στηρίξεις
Κενά στα σχολεία της Εύβοιας - Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας καταγγέλλει σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό
Σε οριακό σημείο τα σχολεία της Εύβοιας: Χωρίς δασκάλους, ειδικότητες και παράλληλες στηρίξεις
χρήματα
Κρατική κλήρωση 1.000€: Ποιοι συμμετέχουν αυτόματα – Πότε θα πληρωθούν οι τυχεροί
Ειδική κλήρωση μοιράζει 1.000 ευρώ σε χιλιάδες δικαιούχους προπληρωμένων καρτών – Πότε γίνονται η κλήρωση και οι πληρωμές
Κρατική κλήρωση 1.000€: Ποιοι συμμετέχουν αυτόματα – Πότε θα πληρωθούν οι τυχεροί
ΥΠΑΙΘΑ
«Καμπανάκι» κατάρρευσης από ΕΝΕΡΥΠ: 30 Διευθύνσεις Εκπαίδευσης με λιγότερους από 10 υπαλλήλους
ΕΝΕΡΥΠ: Σε καθεστώς οριακής λειτουργίας δεκάδες υπηρεσίες εκπαίδευσης
«Καμπανάκι» κατάρρευσης από ΕΝΕΡΥΠ: 30 Διευθύνσεις Εκπαίδευσης με λιγότερους από 10 υπαλλήλους