Thumbnail

 

ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

Κανονικά θα κινηθούν αύριο το Μετρό και ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος από τις 15.00 μετά το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 στο Σύνταγμα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Σωματεία Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων κίνησης στη ΣΤΑΣΥ Α.Ε.

 

 

Ωστόσο, στα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς οι κινητοποιήσεις θα ισχύσουν κανονικά.

Ειδικότερα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν σήμερα και αύριο το τραμ, τα τρόλεϊ και τα αστικά λεωφορεία, καθώς επίσης και οι συρμοί ΟΣΕ και Προαστιακού.

Παράλληλα, χειρόφρενο τραβούν σήμερα και αύριο και οι οδηγοί ταξί, ενώ δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία σήμερα και αύριο.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος άφησε αιχμές για την απεργία των μέσων μεταφοράς στην απεργια καθώς όπως δήλωσε η συμμετοχή στα συλλαλητήρια ήταν μικρή, παρά την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία.

ΕΘΝΟΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα