Thumbnail
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

 ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

Η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ & ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ»  καλεί τους Γλυφαδιώτες σε μαζική συμμετοχή στην διήμερη Γενική Απεργία και στις αγωνιστικές απεργιακές συγκεντρώσεις στις 6 & 7 Νοέμβρη.

Όλοι μας, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι, νέοι και νέες, όλη η κοινωνία που θυσιάζεται στο βωμό των πολιτικών του μνημονίου, πρέπει να πάρουμε την υπόθεση της απεργίας στα χέρια μας, να αναδειχθούμε σε πρωταγωνιστές των αντιστάσεων και να συγκροτήσουμε το αναγκαίο ενωτικό, ταξικό και αγωνιστικό μέτωπο για την ανατροπή των βάναυσων πολιτικών που μας ρημάζουν.

Είναι η μοναδική διέξοδος ελπίδας για τους εργαζόμενους, που βρίσκονται καθημερινά στο στόχαστρο της τρόικας εσωτερικού - εργοδοτών – Ε.Ε. – ΔΝΤ που όλοι μαζί, έχουν συγκροτήσει ένα ενιαίο μνημονιακό νεοφιλελεύθερο πολιτικό κέντρο και μετατρέπουν τη χώρα μας σε σύγχρονο σκλαβοπάζαρο της Ευρώπης.

H τρικομματική συγκυβέρνηση, παρά τους προκλητικούς θεατρινισμούς των «δήθεν κόκκινων γραμμών» και «αντιστάσεων», και ενώ βουλιάζει κάτω από το βάρος των εγκλημάτων της και τη λαϊκή οργή, συνυπογράφει φαρδιά πλατιά ακόμη ένα νέο πακέτο λεηλασίας και χρεοκοπίας για τον λαό και ξεπουλάει το δημόσιο πλούτο καταστρέφοντας μια ολόκληρη γενιά.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΑΓΩΝΑΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΡΗΞΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Στέλνουμε δυνατό μήνυμα αντίστασης και ανατροπής. Δεν θα αφήσουμε να ψηφιστούν τα εφιαλτικά μέτρα που καταστρέφουν τη ζωή όλων μας. Θα ακυρώσουμε τα μνημόνια και το νομοθετικό πλαίσιο της εργασιακής ζούγκλας. Θα αποτρέψουμε το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.

6 & 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ

ΤΡΙΤΗ ΜΟΥΣΕΙΟ 10.30π.μ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 6:00μ.μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΟΝΟΣ

 

Όλοι μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε!

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

http://epitropiglyfadas.blogspot.gr/ - [email protected]

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τσιγάρο
Τσιγάρα: Έρχονται αυξήσεις «φωτιά» - Πάνω από τα 6 ευρώ το πακέτο
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μια απότομη άνοδο της τιμής, η οποία για τα κλασικά τσιγάρα θα κυμανθεί μεταξύ 2 και 3 ευρώ ανά πακέτο
Τσιγάρα: Έρχονται αυξήσεις «φωτιά» - Πάνω από τα 6 ευρώ το πακέτο
Χάρης Δούκας
Το «μήνυμα» Δούκα μέσω Σάντσεθ για την εκεχειρία στη Μέση Ανατολή: «Όχι χειροκρότημα σε όσους έβαλαν φωτιά στον κόσμο»
Παρέμβαση Δούκα για το Ιράν: Η υιοθέτηση της γραμμής Σάντσεθ απέναντι στις ΗΠΑ
Το «μήνυμα» Δούκα μέσω Σάντσεθ για την εκεχειρία στη Μέση Ανατολή: «Όχι χειροκρότημα σε όσους έβαλαν φωτιά στον κόσμο»
ΠΑΝΟΣ ΡΟΥΤΣΙ
«Σήμερα θα έκλεινες τα 26»: Το σπαρακτικό μήνυμα του Πάνου Ρούτσι για τον γιο του και η υπόσχεση για τιμωρία των ενόχων
Η συγκινητική ανάρτηση του Πάνου Ρούτσι για τα γενέθλια του γιου του
«Σήμερα θα έκλεινες τα 26»: Το σπαρακτικό μήνυμα του Πάνου Ρούτσι για τον γιο του και η υπόσχεση για τιμωρία των ενόχων