Thumbnail

 

Κατάληψη στη ΔΩΔΩΝΗ: Συνελήφθη ο ανεξάρτητος βουλευτής Μ. Κασσής - Σοβαρά επεισόδια
 
Τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Μιχάλη Κασσή, τον εκπρόσωπο του Πανηπειρωτικού Συνεταιρισμού, Μιχάλη Τσίμα και τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, Χριστόδουλο Μπαλτσογιάννη συνέλαβαν οι αστυνομικοί εντός της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ που τελεί υπό κατάληψη από κτηνοτρόφους.
Οι παραπάνω προσήχθησαν με την κατηγορία της παρεμπόδισης λειτουργίας του εργοστασίου και φθορά περιουσίας, μετά από μήνυση που κατατέθηκε από τη νέα ιδιοκτησία.
Οι κτηνοτρόφοι είχαν καταλάβει το εργοστάσιο το μεσημέρι αλλά στο εργοστάσιο έφθασε λίγο αργότερα εισαγγελέας και δυνάμεις των ΜΑΤ.
Οι αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν μπροστά από την είσοδο του εργοστασίου ενώ έξω από το εργοστάσιο παρατάχθηκαν τρακτέρ και κτηνοτρόφοι.
Νωρίτερα το περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου που συνεδρίασε, κατήγγειλε μεν το γεγονός ότι δεν υπήρχε ενημέρωση για την αξιολόγηση των προσφορών, που κατατέθηκαν για τη ΔΩΔΩΝΗ, ωστόσο δεν ζήτησε ακύρωση της συμφωνίας.
Υπενθυμίζεται ότι ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της εταιρείας στη Strategic Initiatives UK LLP. Συγκεκριμένα, την ολοκλήρωση της μεταβίβασης ποσοστού 67,77%, που κατείχε στη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, προς εταιρεία η οποία ελέγχεται κατά 90% από την επενδυτική εταιρεία του εξωτερικού Strategic Initiatives UK LLP και κατά 10% από την εταιρία SIMOS FOOD GROUP, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Αγροτική Τράπεζα ΑΕ Υπό Ειδική Εκκαθάριση.
 
Το καταβληθέν τίμημα ανήλθε σε 20.851.800 ευρώ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΤΑΞΗ
Όταν ένα «viral» τραγούδι 2.000 ετών ζωντανεύει σε μια σχολική τάξη
Ένα τραγούδι που γράφτηκε πριν από 2.000 χρόνια μπορεί ακόμη να μιλά στα παιδιά. Όχι γιατί διατηρήθηκε ως κείμενο, αλλά γιατί παραμένει ζωντανό ως...
Όταν ένα «viral» τραγούδι 2.000 ετών ζωντανεύει σε μια σχολική τάξη