Thumbnail

 

Στο πράσινο έκλεισε η Αμερική, πολύ ψηλά και η Ιαπωνία ενώ το ευρώ στην ισοτιμία του έναντι του δοαλρίου είναι στα 1,28700.
Με άνοδο ολοκληρώθηκαν σήμερα οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Τόκιο.Περιμένοντας τις ανακοινώσεις της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ ( Fed), ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 152,58 μονάδες, σε ποσοστό 1,73%, και διαμορφώθηκε στις 8.959,96 μονάδες. 
 
Ανοδικά κινήθηκε και το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
 
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε στις 13.323,36 μονάδες, κερδίζοντας 69,07 μονάδες ή +0,52%. Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας ανέβηκε στις 3.104,53 μονάδες, με κέρδη 0,51 μονάδας ή +0,02%.
 
Τέλος, ο δείκτης Standard & Poor's 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε στις 1.433,56 μονάδες, αυξημένος κατά 4,48 μονάδες ή +0,31%.
 
newsit.gr
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα