Αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα περίεργη και σοκαριστική υπόθεση βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας αστυνομικοί, όταν εισήλθαν σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν σφραγισμένο.
Μέσα στον χώρο εντοπίστηκαν οι σοροί δύο γυναικών, οι οποίες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, βρίσκονταν σε προχωρημένη κατάσταση σήψης, γεγονός που δυσχεραίνει την άμεση εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων για τις συνθήκες θανάτου τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μητέρα και κόρη, ενώ εξετάζεται αν πρόκειται για δύο γυναίκες που αγνοούνταν για μήνες εκφράζονταν φόβοι ότι πιθανόν να τους είχε κάνει κακό ο γιος της οικογένειας.
Κατά τον έλεγχο του διαμερίσματος, όλοι οι χώροι ήταν σε φυσιολογική κατάσταση, πλην ενός δωματίου, του οποίου η πόρτα ήταν σφραγισμένη με στόκο.
Αφού ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και έδωσε τη σχετική άδεια, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σφραγισμένο δωμάτιο στο οποίο εντόπισαν τις σορούς των δύο γυναικών σε προχωρημένη σήψη.
Μετά και το εύρημα αυτό, ο γιος της οικογένειας προσήχθη και ανακρίνεται με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.
Περισσότερα σε λίγο...
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom