Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης σε βιομηχανική μονάδα στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν σημειώθηκε σοβαρό εργατικό ατύχημα με έναν άνδρα να τραυματίζεται βαριά εν ώρα εργασίας.
Το περιστατικό καταγράφηκε σε γαλακτοβιομηχανία στα Κουφάλια, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ένας 49χρονος υπέστη σοβαρά τραύματα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις του ΕΚΑΒ. Όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του το Σωματείο ΕΚΑΒ 2 Θεσσαλονίκης, στο σημείο έσπευσαν διασώστες και γιατρός, οι οποίοι παρείχαν στον πολυτραυματία εξειδικευμένη προνοσοκομειακή φροντίδα, εφαρμόζοντας τα Διεθνή Πρωτόκολλα Διαχείρισης Τραύματος.
Ο 49χρονος διακομίστηκε στο εφημερεύον Νοσοκομείο «Παπανικολάου» με κατάγματα, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, όπου και νοσηλεύεται για περαιτέρω ιατρική αντιμετώπιση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom