Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 8:30 μ.μ., ο χώρος Σήμα Πορείας στα Εξάρχεια φιλοξενεί τους Lab Notes σε μια μουσική βραδιά γεμάτη συναίσθημα και αγαπημένες μελωδίες, από το «Να με προσέχεις» και το «Τυχερό αστέρι» έως τα «Besame mucho» και «Summer Wine».
Στη σκηνή θα βρεθούν οι Αλίκη Αναγνωστάκη, Γιάννης Γαρδίκης, Έλενα Γκριτζάπη, Σέβη Μακροπούλου, Νίκος Νικόλης, Μανόλης Τσίμας και Δημήτρης Χρυσαφίδης, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα όπου η μουσική και η αγάπη συναντιούνται σε ένα ονειρικό ταξίδι.
Αναλυτικά η πρόσκληση:
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 8:30 μμ.
οι Lab Notes, στο ΣΗΜΑ!
Το Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου ο χώρος Σήμα Πορείας στα Εξάρχεια γεμίζει μελωδία και παλμό. Οι Lab Notes ανεβαίνουν στη σκηνή με τραγούδια όπως το «Να με προσέχεις» και το «Τυχερό αστέρι» μέχρι το «Besame mucho» και το «Summer wine». Μια βραδιά όπου η νύχτα θα μυρίζει γιασεμί, θα θυμηθούμε ότι σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει. Κλείσε τα μάτια, και έλα να δούμε ένα όνειρο απατηλό, μέχρι να μας βρει το αστέρι του βοριά.
Αλίκη Αναγνωστάκη, τραγούδι
Γιάννης Γαρδίκης, κλασική κιθάρα
Έλενα Γκριτζάπη, πλήκτρα, τραγούδι
Σέβη Μακροπούλου, ακορντεόν
Νίκος Νικόλης, ακουστική κιθάρα, τραγούδι
Μανόλης Τσίμας, τραγούδι
Δημήτρης Χρυσαφίδης, τραγούδι
τηλέφωνο: 2114008603
διεύθυνση: Ισαύρων 29Γ, Εξάρχεια
βρείτε το ΣΗΜΑ στο Facebook:
www.facebook.com/simaporeia.
και στο Instagram: sima_poreia
e-mail: [email protected]
(εδώ μπορείτε να ζητήσετε να λαμβάνετε
το πρόγραμμα εκδηλώσεών μας
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom