Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου, όταν βυτιοφόρο όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στο 19ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, στην περιοχή του Λαγκαδά.
Το βυτιοφόρο φλεγόταν ενώ βρισκόταν εν κινήσει, δημιουργώντας σοβαρό κίνδυνο για τον οδηγό και τους διερχόμενους. Ευτυχώς, ο οδηγός πρόλαβε να εγκαταλείψει εγκαίρως το όχημα και δεν τραυματίστηκε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά συνοδεύτηκε από εκρήξεις, γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες κατάσβεσης.
Στο σημείο επέμβησαν 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα, επιχειρώντας για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς και την αποτροπή επέκτασής της σε γύρω περιοχές.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία παραμένει σε συναγερμό, καθώς η φύση του φορτίου απαιτεί μέγιστη προσοχή και συντονισμό.
Για λόγους ασφαλείας, η Τροχαία έκλεισε και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού στο ύψος του συμβάντος. Οι οδηγοί καλούνται να αποφεύγουν την περιοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων
Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12
Νίκος Μακρής