Αναστάτωση προκάλεσε στο Ηράκλειο της Κρήτης η επίθεση που δέχθηκε ένας 19χρονος από ομάδα ανηλίκων, οι οποίοι φέρονται να προσπάθησαν να του αποσπάσουν χρήματα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο πρόσωπο.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 4 Νοεμβρίου 2025, έξω από το πάρκο Γεωργιάδη, όταν τρεις νεαροί πλησίασαν τον 19χρονο, ο οποίος περπατούσε προς το κέντρο της πόλης. Ένας από αυτούς έπεσε πάνω του, προκαλώντας του φραστικό επεισόδιο.
«Μου είπε να του δώσω 20 ευρώ για να “τελειώσει το θέμα”. Του απάντησα πως δεν έχω χρήματα και τότε με άρπαξε από τον λαιμό και με χτύπησε με το κεφάλι στη μύτη. Άρχισαν να τρέχουν αίματα, πονούσα και έτρεξα να φύγω για να γλιτώσω», περιέγραψε ο 19χρονος στο patris.gr, εξηγώντας πως λίγο αργότερα λιποθύμησε από τον πόνο και τη ζάλη.
Οι γονείς του ενημερώθηκαν αμέσως και άρχισαν να αναζητούν τους δράστες στους δρόμους της πόλης. Τελικά, οι τρεις ανήλικοι εντοπίστηκαν στη Νέα Αλικαρνασσό και συνελήφθησαν από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Μαρία Δούση