Ακόμα ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων συγκλονίζει την Πάτρα, με δύο εφήβους, 16 και 17 ετών, να συλλαμβάνονται από την αστυνομία ύστερα από συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 16χρονος επιτέθηκε σε συνομήλικό του, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το κεφάλι, προκαλώντας του τραυματισμούς. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών επενέβησαν άμεσα, εντόπισαν τους ανήλικους και προχώρησαν στις συλλήψεις.
Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ένας 17χρονος, που κρατούσε μεταλλική βέργα, επιχείρησε να την πετάξει όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, ωστόσο συνελήφθη επί τόπου.
Η προανάκριση αποκάλυψε πως το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο, αλλά αποτελεί συνέχεια προηγούμενης συμπλοκής μεταξύ των ίδιων ανηλίκων, όπου – σύμφωνα με την αστυνομία – οι ρόλοι του θύτη και του θύματος είχαν αντιστραφεί.
Σε βάρος των εφήβων σχηματίστηκαν δικογραφίες για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, ενώ οι γονείς τους συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Οι δύο ανήλικοι αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για το φαινόμενο της νεανικής βίας, που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει ανησυχητική αύξηση στην περιοχή.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Λεωνίδας Βουρλιώτης