Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» του MEGA, δεν μάσησε τα λόγια του σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις και τις αντιδράσεις γύρω από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
«Δυστυχώς πάμε με μαθητική ακρίβεια σε πολύ σκοτεινούς καιρούς», είπε αρχικά ο σκηνοθέτης, ενώ συνέχισε με μια χαρακτηριστική φράση:
«Όταν μπει ένας κλόουν μέσα σε ένα παλάτι, δεν γίνεται ο κλόουν βασιλιάς. Το παλάτι γίνεται τσίρκο. Αυτή την εποχή ζούμε τώρα».
Ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς «Έτερος Εγώ» σχολίασε επίσης:
«Αυτοί που είναι μέσα στη Βουλή προσβάλλουν το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όχι αυτοί που είναι έξω. Αυτό πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβουμε».
Κλείνοντας, ο Τσαφούλιας υπογράμμισε την ανάγκη για ανάληψη ευθύνης από τους πολιτικούς:
«Όταν μια ομάδα ανθρώπων δεν αναλαμβάνει ευθύνη για τίποτα, δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη κανενός. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε σαν λαός».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης
Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά
Alfavita Newsroom