Μια έντονη τηλεοπτική στιγμή εκτυλίχθηκε στην εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» του ΟΡΕΝ, όταν ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη βρέθηκαν σε ανοιχτή σύγκρουση, σε συζήτηση που αφορούσε το θέμα του Πάνου Ρούτσι.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Σοφία Βούλτεψη αντέδρασε έντονα σε σχόλιο του Σπύρου Χαριτάτου, θεωρώντας ότι ο δημοσιογράφος ξεπέρασε τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Με υψωμένο τόνο και αυστηρό ύφος, η βουλευτής προσπάθησε να τον «διορθώσει» δημόσια, δηλώνοντας: «Εσύ είσαι δημοσιογράφος και δεν μπορείς να μιλάς έτσι!».
Η παρέμβασή της, ωστόσο, προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη ένταση, καθώς ο Χαριτάτος δεν άφησε αναπάντητη την αιχμή, απαντώντας: «Όπως και οι καλοί πολιτικοί», δίνοντας ένα καίριο χτύπημα με σαφή ειρωνικό υπαινιγμό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ