Τροχαίο με ανήλικο στον Βόλο: Συνελήφθη 14χρονος που παρέσυρε παιδί 9 ετών
Βόλος: Συνελήφθη 14χρονος για την παράσυρση με δίκυκλο 9χρονου παιδιού

Ανατροπή έφερε η αστυνομική έρευνα στο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη συνοικία Φυτόκο του Βόλου, με θύμα ένα 9χρονο παιδί που παρασύρθηκε την ώρα που έπαιζε έξω από το σπίτι του.

Όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός του δικύκλου ήταν ένας 14χρονος ανήλικος, ο οποίος μετά το περιστατικό εγκατέλειψε το σημείο, χωρίς να παράσχει βοήθεια. Ο ανήλικος εντοπίστηκε και συνελήφθη από την Τροχαία Βόλου το απόγευμα της Παρασκευής (22 Αυγούστου), εντός του χρονικού ορίου του αυτοφώρου.

Η υπόθεση είχε και συνέχεια, καθώς συνελήφθη και ο 47χρονος πατέρας του 14χρονου, ιδιοκτήτης του δικύκλου, ο οποίος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και παράνομη παραχώρηση οχήματος.

Το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Ο 9χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια διακομίστηκε στη παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Η προανάκριση από την Τροχαία Βόλου συνεχίζεται, με τις αρχές να διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε ένας ανήλικος να οδηγεί μηχανάκι, χωρίς άδεια και επίβλεψη.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κλειδιά αυτοκινήτου
Χάθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου; Όλες οι λύσεις πριν πανικοβληθείς
Είτε πρόκειται για μια απλή απροσεξία είτε για κάτι πιο σοβαρό, το σημαντικό είναι να αντιμετωπιστεί σωστά και χωρίς πανικό.
Χάθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου; Όλες οι λύσεις πριν πανικοβληθείς