Thumbnail
Η μηνιαία κλήρωση της φορολοταρίας χαρίζει χρηματικά έπαθλα σε 556 τυχερούς, με ποσά που κυμαίνονται από 1.000 έως και 20.000 ευρώ. Επιπλέον, ένας υπερτυχερός κερδίζει κάθε μήνα το ποσό των 50.000 ευρώ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 45η δημόσια κλήρωση της  φορολοταρίας του Δημοσίου, η οποία αφορά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που έγιναν τον προηγούμενο μήνα, δηλαδή τον Ιούνιο του 2025.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ

Η μηνιαία κλήρωση της φορολοταρίας χαρίζει χρηματικά έπαθλα σε 556 τυχερούς, με ποσά που κυμαίνονται από 1.000 έως και 20.000 ευρώ. Επιπλέον, ένας υπερτυχερός κερδίζει κάθε μήνα το ποσό των 50.000 ευρώ.

Στην κλήρωση του Ιουλίου συμμετείχαν όλοι οι λαχνοί που προέκυψαν από συναλλαγές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν και εκκαθαρίστηκαν από τις τράπεζες κατά τον Ιούνιο του 2025.

Τη διαδικασία της κλήρωσης διενήργησαν το Υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με τη συμμετοχή όλων των φορολογουμένων που έκαναν αγορές με κάρτες εντός Ελλάδας κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου μήνα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

cvc
Στα σχολεία η CVC
Η CVC Strategic Opportunities (CVC) αποκτά το 20% της International Schools Partnership (ISP), μίας από τις μεγαλύτερους παρόχους ιδιωτικής...
Στα σχολεία η CVC
τσιπρας
Πάνος Καμμένος:Το «καρφί» προς τον Τσίπρα και το... πιθανό πολιτικό comeback
Όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε αν ο Τσίπρας τον καλούσε να συμμετάσχει σε νέο εγχείρημα, ο Καμμένος απάντησε «θα συζητούσα μαζί του»
Πάνος Καμμένος:Το «καρφί» προς τον Τσίπρα και το... πιθανό πολιτικό comeback