Υλικά
4 κ.σ. φρέσκος χυμός λεμονιού
2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
¼ κ.γ. αλάτι
¼ κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
2 κονσέρβες (425 γρ. η καθεμία) ρεβίθια, στραγγισμένα και ξεπλυμένα
3 φλ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
½ κόκκινο κρεμμύδι, λεπτοκομμένο
2 ώριμα αβοκάντο κομμένα σε κυβάκια
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμείξτε τον χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι με ένα σύρμα ή ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Προσθέστε μέσα στο μπολ τα ρεβίθια, τα ντοματίνια, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τους κύβους αβοκάντο.
Ανακατέψτε προσεκτικά ώστε να καλυφθούν όλα τα υλικά από τη λεμονάτη σως, προσέχοντας να μη λιώσουν τα αβοκάντο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Οι «Σεϋχέλλες» της Αττικής: Η παραλία-έκπληξη μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα!
Προσοχή! Ανακαλείται εμφιαλωμένο νερό λόγω πιθανής μόλυνσης
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ