Οι κεφτέδες είναι ένα κλασικό μεζεδάκι που ταιριάζει ιδανικά με ούζο ή τσίπουρο, αλλά μπορούν να σταθούν και ως κυρίως πιάτο, συνοδευόμενοι από πατάτες τηγανιτές. Η παρακάτω συνταγή είναι απλή, γρήγορη και σίγουρα θα γίνει από τις αγαπημένες σου.
Η διαδικασία ξεκινά με το μούσκεμα της ψίχας του ψωμιού σε νερό, το οποίο στη συνέχεια στύβεται καλά. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε κιμά, κρεμμύδι, μαϊντανό, ρίγανη, δυόσμο, αβγό και ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το ψωμί και ζυμώνουμε καλά το μείγμα, αφήνοντάς το να σταθεί για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια πλάθουμε μικρούς κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τους τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το περιττό λάδι και είναι έτοιμοι για σερβίρισμα.
Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή που θα λατρέψεις από την πρώτη μπουκιά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε - Τι αλλάζει
Το νέο σήμα που μπαίνει στους δρόμους – Τι σημαίνει η πινακίδα με το λουλούδι;
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ