Υλικά:
500 γρ. κιμάς από κοτόπουλο
1 μικρό κρεμμύδι, τριμμένο
1 μικρή ντομάτα, τριμμένη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 αυγό
1 κ.γ. ξύδι
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. ρίγανη
4 κ.σ. νιφάδες βρόμης
1 κ.σ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ, τοποθετούμε τον κιμά κοτόπουλου.
Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα και το κρεμμύδι.
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά: ελαιόλαδο, αυγό, ξύδι, μουστάρδα, ρίγανη, βρόμη, μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
Ζυμώνουμε καλά μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά ώστε να σφίξει.
Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί.
Ψήνουμε στον φούρνο στους 170°C με αέρα για 50 λεπτά, γυρίζοντάς τα στη μέση του χρόνου.
Προαιρετικά, μπορούμε να τα ψήσουμε σε σχαροτήγανο για πιο έντονη γεύση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ανακαλείται το πιο διάσημο τρόφιμο στον κόσμο – Είναι γεμάτο στα φυτοφάρμακα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ