Η σημασία του όρου
Η λέξη "ιγδίο" περιγράφει ένα βαθύ σκεύος, μέσα στο οποίο θρυμματίζουμε ή πολτοποιούμε διάφορα υλικά για τη μαγειρική. Είναι αυτό που όλοι γνωρίζουμε ως γουδί, το εργαλείο που χρησιμοποιείται για να πολτοποιήσουμε βότανα, μπαχαρικά, ξηρούς καρπούς ή άλλα συστατικά.
Με λίγα λόγια, το "ιγδίο" δεν είναι τίποτε άλλο από το γνώριμο γουδί, που αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για πολλές παραδοσιακές συνταγές.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ανακαλείται το πιο διάσημο τρόφιμο στον κόσμο – Είναι γεμάτο στα φυτοφάρμακα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ