τρενο
Οι επιβάτες παρέμειναν ακινητοποιημένοι για πάνω από μία ώρα λόγω βλάβης της αμαξοστοιχίας

Στις 13:18 το μεσημέρι της [ημερομηνία], η αμαξοστοιχία IC53 της Hellenic Train, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, παρουσίασε βλάβη και ακινητοποιήθηκε κοντά στη γέφυρα της Εκκάρας. Αυτό προκάλεσε σημαντική αναστάτωση στους επιβάτες που βρίσκονταν εν κινήσει, ενώ η εταιρεία ανέλαβε άμεσα δράση για να περιορίσει την ταλαιπωρία τους.

Η Hellenic Train αντέδρασε άμεσα και ενεργοποίησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες για να διαχειριστεί την κατάσταση. Η εταιρεία διερευνά τα αίτια της βλάβης, ενώ κινητοποιήθηκαν οι μηχανές από το Λιανοκλάδι για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Οι μηχανές έφτασαν στο σημείο στις 14:20, επιτρέποντας τη μεταφορά της αμαξοστοιχίας στον σταθμό του Λιανοκλαδίου.

Αφού η αμαξοστοιχία έφτασε στον σταθμό του Λιανοκλαδίου, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και μεταφέρθηκαν στον τελικό τους προορισμό μέσω λεωφορείων της Hellenic Train. Ορισμένοι επιβάτες επέλεξαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με την επόμενη αμαξοστοιχία προς την Αθήνα.

Η Hellenic Train καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει την άμεση εξυπηρέτηση των επιβατών, προσφέροντας σνακ και νερό κατά τη διάρκεια της αναμονής. Παρά τις δύσκολες συνθήκες, το προσωπικό της εταιρείας βρισκόταν στο πλευρό των επιβατών, προσπαθώντας να περιορίσει την ταλαιπωρία και να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι εργάζεται για να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και ότι η διερεύνηση των αιτίων της βλάβης είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η Hellenic Train δεσμεύεται να αναλύσει και να επιλύσει το πρόβλημα για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train έρχεται να καταδείξει την προσήλωσή της στην εξυπηρέτηση των επιβατών, ακόμη και σε περιπτώσεις απρόβλεπτων προβλημάτων, και την υποστήριξη που προσφέρει για να περιορίσει τις συνέπειες τέτοιων περιστατικών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πεθανε
Έφυγαν από τη ζωή δύο αγαπημένοι εκπαιδευτικοί - Διπλό πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα
Και οι δύο υπηρέτησαν με συνέπεια και αγάπη το σχολείο και την κοινωνία, αφήνοντας πίσω τους όχι μόνο έργο, αλλά και ανθρώπινες σχέσεις που δύσκολα...
Έφυγαν από τη ζωή δύο αγαπημένοι εκπαιδευτικοί - Διπλό πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα
μπουλ
Θέσεις εργασίας στη Γλυφάδα: Οδηγοί και τεχνίτες στην «πρώτη γραμμή» – Οι ημερομηνίες-κλειδιά
Μέχρι τις 23 Απριλίου οι αιτήσεις για τις νέες προσλήψεις 8μηνης απασχόλησης
Θέσεις εργασίας στη Γλυφάδα: Οδηγοί και τεχνίτες στην «πρώτη γραμμή» – Οι ημερομηνίες-κλειδιά