ομελέτα
Τα απλά μυστικά που θα αλλάξουν για πάντα τον τρόπο που μαγειρεύεις ομελέτες.

Θέλεις να φτιάξεις την πιο αφράτη ομελέτα, αυτή που μοιάζει με σύννεφο και λιώνει στο στόμα;

Ο πιο απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να κάνεις την ομελέτα σου ελαφριά και φουσκωτή είναι να προσθέσεις φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό στο μείγμα των αυγών.

Πρόσθεσε 1 κουταλιά της σούπας  φυσικό ανθρακούχο νερό για κάθε 2 αυγά και ανακάτεψε καλά. Οι φυσαλίδες του διοξειδίου του άνθρακα θα δώσουν στην ομελέτα σου την ανάλαφρη υφή που ονειρεύεσαι. Μυστικό Νο2: Ανακάτεμα και Κίνηση στο Τηγάνι

Το πώς ψήνεις την ομελέτα είναι εξίσου σημαντικό με το τι βάζεις μέσα:

  1. Ρίξε το μείγμα στο ζεσταμένο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.

  2. Με ένα πλαστικό πιρούνι ή σπάτουλα, ανακάτευε διαρκώς την ομελέτα, ενώ ταυτόχρονα κουνάς το τηγάνι μπρος-πίσω ή κυκλικά.

  3. Μόλις αρχίσει να σταθεροποιείται, κάλυψε με καπάκι για 3-4 λεπτά. Έτσι θα ψηθεί ομοιόμορφα και από πάνω χωρίς να την αναποδογυρίσεις.

 Tip: Μην αφήσεις την ομελέτα να παραψηθεί. Θέλουμε να μείνει ζουμερή και αφράτη.

Μετά από αυτά τα tips, η ομελέτα σου θα είναι σαν να την έφτιαξε σεφ. Συνόδευσέ τη με φρέσκο ψωμί, σαλάτα ή ακόμα και αβοκάντο για το τέλειο brunch!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα