Thumbnail
Τροχαίο δυστύχημα στη Δράμα – Νεκρή 82χρονη

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 26 Μαρτίου, στη Δράμα, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα μία 82χρονη γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15:30 στο 14ο χλμ της Εθνικής Οδού Δράμας – Εξοχής, όταν το όχημα που οδηγούσε 58χρονος, με συνεπιβάτη την 82χρονη γυναίκα, ανετράπη και ακινητοποιήθηκε μετά τη σύγκρουση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 82χρονη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της.

Το Τμήμα Τροχαίας Δράμας έχει αναλάβει την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, ενώ οι αρχές συνεχίζουν να διερευνούν τι προκάλεσε την εκτροπή του οχήματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες θέσεις για Πιστοποιημένους εκπαιδευτές Ενηλίκων - Ξεκινάτε 5 ή 8/1 και πληρώνεστε άμεσα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παπαδο
Προφυλακίστηκε ο 60χρονος γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για την δολοφονία της στο Κολωνάκι
Παρά τις προσπάθειες να υπερασπιστεί τον εαυτό του, η δικαιοσύνη αποφάσισε την προφυλάκισή του, θεωρώντας ότι η υπόθεση έχει σοβαρά στοιχεία ενοχής
Προφυλακίστηκε ο 60χρονος γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για την δολοφονία της στο Κολωνάκι