Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Παραλιακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο 20χρονων.
Η σύγκρουση συνέβη λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Τερψιχόρης, όταν το Ι.Χ. που μετέφερε το νεαρό ζευγάρι ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε μια κολώνα.
Η πρόσκρουση ήταν τόσο δυνατή που ο κινητήρας εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ η συνεπιβάτιδα εκτοξεύτηκε έξω από το όχημα.
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους δύο τραυματίες σε νοσοκομεία, ενώ η λεωφόρος Ποσειδώνος παρέμεινε κλειστή για αρκετή ώρα λόγω των συντριμμιών που είχαν καλύψει το οδόστρωμα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κοπέλα φέρει σοβαρότερα τραύματα, ενώ ο 20χρονος οδηγός βρισκόταν πίσω από το τιμόνι χωρίς δίπλωμα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ