Αυτή η συνταγή για υγιεινή σαλάτα παντζαριού με κατσικίσιο τυρί και βινεγκρέτ βαλσάμικου έχει πλούσια γεύση και μπορεί να συμπληρώσει κάθε γεύμα.
Υλικά
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
 - 2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο
 - 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
 - 3/4 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
 - 1/2 κουταλάκι του γλυκού ιταλικά μυρωδικά
 - 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
 - 1/8 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
 - 4 φλιτζάνια ψητά παντζάρια κομμένα σε κύβους (περίπου 1 κιλό)
 - 2 φλιτζάνια ρόκα συσκευασμένη
 - 2 μεγάλα πορτοκάλια, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες
 - 57 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί, θρυμματισμένο (περίπου 1/2 φλιτζάνι)
 - 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένα καρύδια
 
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι βαλσάμικο, το φρέσκο κρεμμύδι, τη μουστάρδα, τα ιταλικά μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.
 - Προσθέτουμε τα παντζάρια, τη ρόκα, τα πορτοκάλια, το τυρί και τα καρύδια.
 - Ανακατεύουμε απαλά για να αναμειχθούν.
 
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
 
 Alfavita Newsroom