santorini
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο δήμος Θήρας

Ο Δήμος Θήρας στη Σαντορίνη τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς η σεισμική δραστηριότητα στις Κυκλάδες συνεχίζεται αδιάκοπα.

Η απόφαση ελήφθη από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με στόχο την άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης και τη διαχείριση των συνεπειών που έχουν προκύψει.

Η απόφαση αναφέρει:

«Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο δήμος Θήρας κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και την διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την σεισμική δραστηριότητα που εκδηλώνεται το τελευταίο διάστημα στην παραπάνω περιοχή. Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει για έναν μήνα δηλαδή έως την 1η Μαρτίου».

ιάστημα στην παραπάνω περιοχή. Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει για έναν μήνα δηλαδή έως την 1η Μαρτίου».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιολαντα
Υπόθεση «Βιολάντα»: Ελεύθεροι με όρους οι δύο κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη
Εγγύηση 30.000 ευρώ και νέα προθεσμία απολογίας – Στο μικροσκόπιο οι ευθύνες και οι συνθήκες του δυστυχήματος
Υπόθεση «Βιολάντα»: Ελεύθεροι με όρους οι δύο κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ημερίδα της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών (ΣΑΚΕ)
«Οι Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες στον 21ο αιώνα: Μέλλον και Προοπτικές»
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ημερίδα της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών (ΣΑΚΕ)