nosokomeio
Η μαθήτρια λιποθύμησε μετά απο challenge κρατήματος αναπνοής και την παρέλαβε ασθενοφόρο

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με μια μαθήτρια να λιποθυμά έπειτα από challenge για κράτημα αναπνοής.

Σύμφωνα με την καταγγελία γονέα, η μαθήτρια λιποθύμησε μετά απο challenge κρατήματος αναπνοής και την παρέλαβε ασθενοφόρο.

Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Συκεών πήραν μέρος σε challenge που τους ζητούσε να κρατήσουν την αναπνοή τους με αποτέλεσμα η μαθήτρια να λιποθυμήσει και να την παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ και άλλοι μαθητές έκαναν το ίδιο.

Μάλιστα το σχολείο έστειλε email στους γονείς ενημερώνοντάς τους και ζητώντας τους να μιλήσουν στα παιδιά τους σχετικά με τους κινδύνους τέτοιων προκλήσεων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα