paidi-nosokomeio
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το κοριτσάκι έπαιζε με άλλα παιδιά, όταν ανέβηκε στη σιδερένια σκάλα του βυτιοφόρου

Διασωληνωμένη σε ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται 11χρονη, που έπεσε από βυτιοφόρο και χτύπησε το κεφάλι της χθες (19/01) στο Καλαμάκι της Δυτικής Αχαΐας.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν στην περιοχή στάθμευσε βυτιοφόρο για να φορτώσει γάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, η ανήλικη έπαιζε με άλλα παιδιά στο δρόμο και ανέβηκε στη σιδερένια σκάλα του βυτιοφόρου.

Ο οδηγός όταν ολοκλήρωσε τη διαδικασία δεν αντιλήφθηκε την 11χρονη και έβαλε μπροστά τη μηχανή για να φύγει. Μόλις το κοριτσάκι κατάλαβε πως το βαρύ όχημα ξεκινούσε, πήδηξε με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Με ασθενοφόρο το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί βλέποντας την σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του παιδιού το διασωλήνωσαν αμέσως.

Στην συνέχεια διασωληνωμένο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρίου όπου εισήχθη στην ΜΕΘ Παίδων και μέχρι τώρα είναι ιδιαίτερα σοβαρή η κατάστασή του.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεμπονερας
Διονύσης Τεμπονέρας για το όνομα «ΕΛΑΣ»: «Ένα πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό»
Ο πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει το νέο πολιτικό εγχείρημα Τσίπρα ως σύγκλιση της σοσιαλδημοκρατίας, της Αριστεράς και της πολιτικής οικολογίας
Διονύσης Τεμπονέρας για το όνομα «ΕΛΑΣ»: «Ένα πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό»