Δήμος δίνει επίδομα €450 τον μήνα σε γιατρούς και 150 ευρώ σε εκπαιδευτικούς

Κοινωνία 0

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση 11χρονη μαθήτρια που πήδηξε από βυτιοφόρο

paidi-nosokomeio
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το κοριτσάκι έπαιζε με άλλα παιδιά, όταν ανέβηκε στη σιδερένια σκάλα του βυτιοφόρου

Διασωληνωμένη σε ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται 11χρονη, που έπεσε από βυτιοφόρο και χτύπησε το κεφάλι της χθες (19/01) στο Καλαμάκι της Δυτικής Αχαΐας.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν στην περιοχή στάθμευσε βυτιοφόρο για να φορτώσει γάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, η ανήλικη έπαιζε με άλλα παιδιά στο δρόμο και ανέβηκε στη σιδερένια σκάλα του βυτιοφόρου.

Ο οδηγός όταν ολοκλήρωσε τη διαδικασία δεν αντιλήφθηκε την 11χρονη και έβαλε μπροστά τη μηχανή για να φύγει. Μόλις το κοριτσάκι κατάλαβε πως το βαρύ όχημα ξεκινούσε, πήδηξε με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Με ασθενοφόρο το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί βλέποντας την σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του παιδιού το διασωλήνωσαν αμέσως.

Στην συνέχεια διασωληνωμένο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρίου όπου εισήχθη στην ΜΕΘ Παίδων και μέχρι τώρα είναι ιδιαίτερα σοβαρή η κατάστασή του.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία