panathinaikos
Σοκαρισμένοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού για τον Λεσόρ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Μπασκόνια για την 17η αγωνιστική της Euroleague, όμως το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ματίας Λεσόρ στο τρίτο δεκάλεπτο.

Κατά τη διάρκεια μιας επιθετικής προσπάθειας του Παναθηναϊκού, ο Ματίας Λεσόρ προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ μετά από επαφή με πόδι αντιπάλου. Η αντίδρασή του ήταν δραματική, με κραυγές πόνου, ενώ οι συμπαίκτες του έμειναν άναυδοι. Ο Χουάντσο, μάλιστα, ξέσπασε σε δάκρυα, αδυνατώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

Η εικόνα των παικτών του Παναθηναϊκού να παρακολουθούν σοκαρισμένοι τον τραυματισμό του Γάλλου σέντερ υπογράμμισε τη σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ υπήρχε ανησυχία για πιθανή μεγάλη ζημιά στον περσινό κορυφαίο ψηλό της Euroleague. Παρόλα αυτά, ο Λεσόρ κατάφερε να σηκωθεί και, παρά τον πόνο, να αποχωρήσει υποβασταζόμενος προς τα αποδυτήρια.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δίπλωμα οδήγησης: Ποιοι πρέπει να το παραδώσουν άμεσα

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ
ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ: Πρεμιέρα για το 13ωρο στις 16/2 – Τι αλλάζει στην 6ήμερη εργασία
Το «13ωρο» και η τετραήμερη εργασία στην πράξη: Πότε επιστρέφει η έκτακτη βάρδια - Όλες οι αλλαγές για τους εργαζόμενους
ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ: Πρεμιέρα για το 13ωρο στις 16/2 – Τι αλλάζει στην 6ήμερη εργασία