Κοινωνία

Περιστέρι – Παναθηναϊκός: Πανό υπέρ της Παλαιστίνης στο γήπεδο Περιστερίου

πανο στο γήπεδο
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πανό υπέρ του Παλαιστινιακού λαού τοποθετήθηκε στο κλειστό γήπεδο Περιστερίου στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Παναθηναϊκού.

Oι οργανωμένοι του Περιστερίου Bwin (και του Ατρομήτου στο ποδόσφαιρο), οι Fentagin, ύψωσαν πανό υπέρ της Παλαιστίνης, έχοντας και τη σημαία της χώρας, ενώ φώναζαν «λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Οι διαιτητές πήγαν στη γραμματεία και ζήτησαν να γίνουν συστάσεις (ακόμα για εκκένωση) από τα μικρόφωνα του γηπέδου κατά τη διάρκεια του ματς του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Δράμα: Πέθανε η μητέρα του αστυνομικού όταν έμαθε για τη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία