Ραντεβού με την Ιστορία έδωσε την προσεχή Κυριακή στον τελικό της Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός που επικράτησε στην Uber Arena του Βερολίνου άνετα με 73-57 της Φενερμπαχτσέ στον πρώτο ημιτελικό του final-4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με εκπληκτική άμυνα που «έπνιξε» τους Τούρκους, αλλά και πολλά ψυχικά αποθέματα.
Στον τελικό της Κυριακής (26/5) περιμένει το νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό που ξεκινά στις 22:15.
Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος των «πρασίνων», που κράτησαν το προβάδισμα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ήταν ο Ματίας Λεσόρ με double-double (17π., 10ρ.)
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ