Φρίκη! 27χρονη πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τον σύζυγό της
Ο 43χρονος είχε καταδικαστεί παλαιότερα για σωματική βλάβη εις βάρος της

Ένα τραγικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη το Σάββατο (09/11) στη Θεσσαλονίκη, όπου μία 27χρονη πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της για να γλυτώσει από τον 43χρονο σύντροφο της.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η γυναίκα στις Αρχές, ο 43χρονος την απείλησε και να τη χτύπησε στο πρόσωπο. Ξυπόλυτη και φορώντας τις πιτζάμες της κατάφερε να ξεφύγει από την μπαλκονόπορτα του σπιτιού της, στη Θεσσαλονίκη, και στη συνέχεια να αναζητήσει βοήθεια καταγγέλλοντας τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 43χρονος έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών για την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του και μητέρας των δύο τους μικρών παιδιών.

Σύμφωνα με τον Alpha, αφορμή της επίθεσης φέρεται πως στάθηκαν οι εμμονές του 43χρονου, σύμφωνα με τον οποίο η σύζυγός του τον απατάει και μάλιστα με έναν φίλο του.

Η 27χρονη εξήγησε ότι για να γλιτώσει χρειάστηκε να φύγει από το σπίτι από την μπαλκονόπορτα και έτρεξε για να ζητήσει βοήθεια από τα αδέλφια του κατηγορούμενου που βρίσκονταν σε κοντινό κατάστημα εκείνη τη στιγμή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οκτα
Η Ελλάδα βυθίζεται σε ένα εργασιακό καθεστώς εξουθένωσης - Η 13ωρη εργασία γίνεται «κανονικότητα»
Πλέον, η ίδια η πολιτεία ανοίγει τον δρόμο ώστε ένας εργοδότης να έχει εργαζόμενους εγκλωβισμένους για 13 ώρες συνεχόμενα
Η Ελλάδα βυθίζεται σε ένα εργασιακό καθεστώς εξουθένωσης - Η 13ωρη εργασία γίνεται «κανονικότητα»
Σοφία Ζαχαράκη
Προβληματισμοί του Υπουργείου Παιδείας «για την υπερβαθμολόγηση μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου»
Το Υπουργείο Παιδείας αναθέτει στην ΑΔΙΠΠΔΕ μελέτη για την υπερβαθμολόγηση και την αναβάθμιση των κριτηρίων προαγωγής και αποφοίτησης μαθητών...
Προβληματισμοί του Υπουργείου Παιδείας «για την υπερβαθμολόγηση μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου»
ΑΔΕΔΥ: Απεργία στο Δημόσιο
Νέο Πειθαρχικό: Σήμερα η μεγάλη απεργία - Ποιοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση
Σε απεργιακό κλοιό το Δημόσιο – Πανελλαδική κινητοποίηση αύριο με φόντο το νέο Πειθαρχικό Δίκαιο
Νέο Πειθαρχικό: Σήμερα η μεγάλη απεργία - Ποιοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση
εκπαιδευτικός
Ο αφόρητος οικονομικός γολγοθάς των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών: Μισθός για ένα 15νθήμερο, φτώχεια... και δανεικά!
Αν δεν φροντίσουμε εκείνους που κρατούν το σχολείο όρθιο, πώς θα φροντίσουν εκείνοι το μέλλον των παιδιών μας;
Ο αφόρητος οικονομικός γολγοθάς των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών: Μισθός για ένα 15νθήμερο, φτώχεια... και δανεικά!